maandag 27 februari 2012

Feest in Cobby Body land.... (10-10-2011)

Hoi allemaal;

Daar ben ik weer met een verhaaltje over de afgelopen maand.
We hebben weer heel wat meegemaakt, dus daarom steek ik maar gelijk van wal!

We zijn het 1e weekend van september wezen kamperen aan het Erkemederstrand in Zeewolde. De NCTC vierde daar haar 60 jarig bestaan. Jeetje wat was het leuk zeg…….. Vrijdagochtend zijn we daar aangekomen,en nog die zelfde middag kwam mijn vriendje Balou uit Purmerend op visite. Zaterdag kwamen Jeroen,Rabea en Alvin bij ons logeren. Samen met Alvin hebben we veel lol gehad, samen spelen en zwemmen was helemaal toppie! Zondags was er de cairndag en daar kwamen heel veel vriendjes en vriendinnetjes van ons gezellig samen.
Op een kleine knock partij van Lycka en mij na was het een geslaagde dag.


Omdat ik zaterdag 3 september jarig was kreeg ik van: Alvin,Wizzy,Winnie,Sophie,Rakker,Nessie, Laika en Fleur verjaardagscadeautjes……Ook Lycka kreeg alvast een cadeautje omdat zei 9 september jarig was, lief hè??

Op 10 september is Alvin’s zusje Diya bij hem komen wonen, ze zijn eventjes bij ons op visite geweest. Diya en Alvin hebben in ons bankje geposeerd,dat ging best goed. Ze vonden het bankje zo mooi en lekker liggen dat ze ook 1 op hun verlanglijstje hebben staan. Ons paps krijgt het er maar druk mee komende herfst…… Diya is gelukkig al helemaal gewend,en samen met Alvin heeft ze het heel gezellig…..



We zijn ook op visite geweest bij ons kleine neefje Lenny, wat een scheetje zeg…..Milly heeft het maar druk met dat bengeltje, hij hangt steeds in d’r haartjes en da’s nou net weer niet de bedoeling natuurlijk! Samen met Petter gingen ze Loekie de Leeuw even killen en villen. Daar heeft mams een heel grappig filmpje van gemaakt….
En natuurlijk moest Lenny ook leren om te poseren voor de camera, en wat denk je? Hij is een natuurtalent!! Kijk zelf maar naar het resultaat………
 

Ook zijn we samen naar het Slochterbos geweest. Jemig wat was het daar leuk zeg…. Onderweg kwamen we nog een mega grote hond tegen. Volgens mams was het een St.Bernard, nou Lycka vond hem super!Ik niet, ik rende er snel en piepend vandoor. Wat een held ben ik hè??

Jullie vragen je natuurlijk af waarom de titel van mijn verhaal is zoals hij is. Nou dat zal ik jullie allemaal vertellen, want dat is n.m. zeer de moeite waard ……..

18 September is mijn zusje Floortje in België beste teef geworden tijdens de KCM van de BCTC.


Kleine Lenny liep zijn 1e pasjes in de ring……en kreeg een VB (veel belovend) Reden voor een feestje toch? Nou, dat feestje wordt nog leuker hoor! In Zwolle werd neef Petter beste reu en moest nog even wachten welke dame hem zou vergezellen in de ring voor Beste van het ras…….Ondertussen gingen mams en Rabea met Lenny op pad, hij was mee om aan alle geluiden en vreemde dingen te wennen die er in zo’n grote hal zijn. Na zoveel indrukken etc. viel hij in zijn bench als een blok in slaap , ze hebben hem niet meer vernomen die middag! Ons zusje Winnie had in Maastricht haar 2e punt gehaald voor het njk. Ze had dus in Zwolle nog 1 punt nodig…..En ons mams was er bij toen dat gebeurde! De champagne kurk knalde van de fles toen kleine Winnebinne Nederlands Jeugd Kampioen werd….. Floortje behaalde 2U en Milly werd verkozen tot beste teef en stond dus samen met Marielle naast Mieke en Petter in de ring voor BOB… Petter won en werd later nog 4e in de Terriergroep….. Van Rabea kregen we ieder een nieuwe Rogz jas , wat lief hè? Mams vertelde dat het een hele gezellige dag was geweest………


4 Oktober was het natuurlijk Wereld Dierendag, en wat denk je??? We werden al weer verwend…… Eerst lag er een kaartje voor ons op de deurmat, lees zelf maar van wie we die hebben gekregen! Wat super lief hè? En toen ons paps ook thuis was kregen we ieder nog een kleinigheidje. We waren helemaal dol van dat gerammel en gepiep in die knuffels……Raceten als gekken door de kamer en  over de banken….GEZELLIE!

Op 5 oktober zijn onze 3 zusjes en broertje geboren…… Ze zijn allemaal goed gezond en groeien goed……Voor meer info over de pups kun je kijken op www.cobbybody.nl (pups/puppyplanning)

En als klap op de vuurpijl kreeg ons nichtje Nessie 9 oktober 2 pupjes , 1 reutje en 1 teefje…….
Deze mooie pupjes zijn te bewonderen op www.cairnconnection.nl


Nou als dat geen feest is weet ik het niet meer!!!

Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte van onze belevenissen…..

Rhaantje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten