dinsdag 28 februari 2012

Wow, we hebben onze eigen website!



Hallo allemaal,

Na een paar maanden van rust is hier dan eindelijk weer een nieuw verhaal!

Oudjaarsavond heb ik iedereen even mooi laten schrikken met mijn Aliën oogjes. En neeeeeee ik was helemaal niet bang voor het vuurwerk en ging ook niet als een papegaai op Bennie's schouder zitten.......Echt niet!!!


Gelukkig ligt dat al weer een tijdje achter ons en duurt het nog een hele tijd voordat er weer van die bommen en vuurpijlen komen........brrrrrrr!

Het 1e weekend van januari zijn we wezen slootje springen op Ekenstein, dat was echt cool zeg! Rhana kwam zo hoog dat ons mams er niet eens een scherpe foto van kon maken. Hihihihihihihihi, dat alleen vonden we al grappig! Het was er trouwens wel sjompie nat en tijdens het rennen spetterde en kletterde de blubber ons om de oren...... Samen met paps heb ik nog even geoefend voor het examen SHH, dat ging heel erg goed!



Na zo'n heerlijke wandeling gaan we meestal heerlijk op de bank liggen chillen,maar nu moesten we eerst lekker drogen in onze bench, wat een kolder zeg! Toen we droog waren hebben we de schade even ingehaald! Rhana ging er wel heel erg ongegeneerd bij liggen, en daarom heeft ons mams haar ff bedekt met Bunny.......


Na veel oefenen ben ik gelukkig geslaagd voor mijn examen en hoef eerst gelukkig niet meer naar school! Ik had een hele mooie eindlijst en de baasjes waren super trots op mij!



Tjonge wat waren we blij toen er eindelijk een beetje sneeuw lag! Het was niet veel, maar spelen kon je er prima in en dat is voor ons Cairntjes natuurlijk het allerbelangrijkst!


We zijn het 1e weekend van februari naar een vakantie huisje geweest met onze tante's Irene en Fransisca, dat was heel gezellig! We hebben daar in Aalden lekker gewandeld en gespeeld. Ook hebben we nog gekeken naar de eekhoorntjes die vlak bij ons huisje langs renden. Jammer dat we
van paps niet even naar buiten mochten om met ze te "spelen"....Zoals jullie zien lukte het met een tennisbal ook prima!


Op een gegeven moment hing mams buiten wel heel raar om een paal, we vonden haar maar vreemd doen en ze had zulke rode wangen. Ze had het over Lenny en Petter en over er eentje op drinken, nou geen idee hoor maar vreemd was het wel! Zelfs de emails werden naar de verkeerde personen verstuurd! Hahahahahahaha, gelukkig doet ze anders nooit zo gek!!


Op 13 februari is mams weer foto's wezen maken van de pupjes van Milly en Bacardi. Toen ze weer thuis kwam hebben we haar helemaal besnuffeld en zijn we in de Ikea tas met speelgoed, kleedjes en andere hebbedingen gedoken. Het resultaat van de Valentijns pupjes is helemaal te gek! Op het filmpje kun je zien hoe lief BiBi van 4 maanden met de kleine pupjes van 4weken speelde.

            

Vorige week is mams gezellig bij Alvin en Diya geweest. Ze heeft ze op de foto gezet, en dat vonden we helemaal super want dan hadden wij even rust en werd er eens niet met die camera in het rond gezwiept!


Zaterdag ging mams om 5.15 uur al uit bed, tjonge da's echt niet normaal zei Rhana nog! En we hebben haar de hele dag ook niet meer gezien! Alica en Jelma hebben bijna 2 uur met ons gewandeld en dat was heel fijn. Vreemd hoor, toen mams 's avonds thuis kwam rook ze naar pups en ook naar oom Petter. Weet je hoe dat kwam?? Ze heeft samen met mama Mieke , Petter naar de Ferry in Puttgarden (Dld) gebracht. Petter woont nu weer bij zijn baasjes in Zweden, we hopen dat hij het daar weer naar z'n zin heeft en zullen hem nooit vergeten..Hier zijn nog een paar filmpjes van Petter, Milly en Lenny die met Loekie de Leeuw aan het spelen zijn!



Gisteren is eindelijk onze website online gegaan, er staan al heel wat berichten in het gastenboek! Dat vinden de baasjes en Irene heel erg leuk! We hopen dat jullie onze site goed zullen blijven volgen, want alleen dan blijven wij verhaaltjes schrijven!

Rhana is trouwens de Coverbabe op het nieuwste Cairn Nieuws. Als ze nu maar geen air krijgt want daar houden wij Noorderlingen totaal niet van.... Wees maar gewoon jezelf, dan doe je al gek genoeg!! Wel een beetje raar om dat uit mijn mond te horen natuurlijk! Ik doe namelijk altijd gek.....


Nu stop ik eerst weer even met tikken hoor, want het is al erg laat! De volgende Blog zal Rhana weer maken , zo kunnen we fijn onze belevenissen met jullie blijven delen!

Voor nu eerst een hele dikke lebber,

Likkie







Geen opmerkingen:

Een reactie posten