maandag 27 februari 2012

Learning fast! (17-11-09)

Hoi,

Hier ben ik weer even met een nieuw verhaaltje over de afgelopen week.........

Het gaat heel goed met mij,en de baasjes vinden dat ik alles razendsnel leer.

Vandaag heeft het vrouwtje mij onder leiding van een aantal puppybrokjes geleerd hoe ik moet zitten.Binnen een paar minuten wist ik al hoe het moest! En eerder deze week leerde ik dat ik alles wat ik zeg maar produceer in de goot moet doen.
Als we nu een klein stukje wandelen doe ik dat al uit mijzelf....knap hè?

Demi doet steeds aardiger tegen mij,we spelen er wat op los samen.
 

Als het vrouwtje mij niet verplicht laat slapen in mijn bench ren ik de hele dag achter Demi aan,jammer genoeg mag dat dus niet!

Gisteren had de buuf stiekem allemaal ballonnen bij ons in de kamer gehangen.Ik was er niet zo weg van,het waren nogal erg grote en er waren heel veel..........bah,enge dingen! s'Avonds heb ik nog een poging gedaan om ze blaffend uit te dagen,maar ze deden niks terug! Wel stond er een tekst op met HAPPY BIRTHDAY GERDA! (36) ofzoiets.

Afgelopen weekend heb ik kennis gemaakt met Karin.Dat schijnt onze kapper te zijn! Ze was helemaal weg van mij,en ik van haar(nog wel).
Ik weet niet wat ze allemaal heeft gedaan met Demi,maar de Demi die wij daar achterlieten zag er heel anders uit dan de Demi die later weer met het vrouwtje thuis kwam. Ik heb eerst maar eens even een grondige inspectie aan alle kanten bij haar gedaan !!!! En ja hoor,na enig snuffelen kwam ik er achter dat het toch (mijn) Demi was.



Zaterdag ben ik voor het eerst naar de AHOV hondenschool geweest. Ze hebben daar een puppy speeluurtje van 9.15 uur tot 10.15 uur. Je mag daar(mits je bent ingeënt) in een grote bak/ring onder leiding van Meta spelen met andere puppies en kinderen,snuffelen,wandelen etc.Zo kom je met allerlei andere hondjes van je eigen leeftijd in contact en volgens mijn baasjes is dat erg goed voor mijn socialisatie.We waren er om 9.20 uur,en hebben eerst kennis gemaakt met Meta. Na een minuut of tien ben ik met de baasjes naar de ring gegaan.Eerst vond ik het erg spannend allemaal,en heb in mijn eentje de hele bak af lopen snuffelen. Later kwamen er nog 2 puppies bij. Die puppies kenden elkaar al en speelden leuk met zijn tweeën.
Later heb ik ook nog even met ze gespeeld,de Labrador vond ik wel leuk.Maar van de Rottweiler pup was ik niet zo gecharmeerd. Na een paar keer grommen liet hij mij lekker met rust!



En zondagochtend zijn we nog even op Landgoed Ekenstein geweest. Daar hebben we een klein rondje door het bos gelopen. Wat is dat super zeg die herfstbladeren!!! Ik kon er geen genoeg van krijgen!



Zo,dat was het eerst weer........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten